Meny Lukk
BYD

Build Your Dreams

EN PIONEER I DET GRØNNE SKIFTET

Verdens Største Produsent

BYD er et globalt og høyteknologisk selskap som hver dag jobber for å tilby innovative miljøvennlige løsninger, og er i dag verdens største produsent av elektrifiserte kjøretøy.

BYD MODELLER

Personbiler

SEAL 4X4
SEAL U
DOLPHIN
ATTO 3
HAN
TANG

Varebiler

T3
Medical

LANSERINGSKAMPANJE

Innskudd Kr 0,-

I samarbeid med DNB tilbyr vi nå 10-års lån med kr 0,- i innskudd.

Vi gjør det enkelt: Prisene er inkludert sommer -og vinterhjul, ladekabel, met.lakk, Mercasol understellsbehandling, frakt og levering! 

MERK: Har du egenkapital blir mnd-prisen lavere. 

BYD Seal U

Kr 5.581,- pr mnd

BYD Seal

Kr 6.408,- pr mnd

BYD Dolphin

Kr 4.292,- pr mnd

VERDENS STØRSTE PRODUSENT

I fjerde kvartal overgikk BYD Tesla som verdens største produsent av helelektriske biler.
De offisielle salgstallene for 2023 viser at BYD også overskredet sitt årlige salgsmål på tre millioner elektrifiserte kjøretøy.
BYD passerte for første gang Tesla som verdens største produsent av helelektriske biler i fjerde kvartal, med 526.409 solgte elbiler. Til sammenligning solgte Tesla 494.989 elektriske biler i fjerde kvartal 2023.
BYD avsluttet året med 341.043 solgte kjøretøy i desember, noe som er en økning på 45 % sammenlignet med desember 2022. Dette resulterte i et totalt salg på 3.024.417 kjøretøy gjennom året, en betydelig økning på 61,9 % fra året før. BYD passerte dermed sitt salgsmål på tre millioner enheter.
På det kinesiske markedet opprettholdt BYD sin posisjon som landets ledende bilprodusent og det mest solgte bilmerket i 2023. For første gang ble BYD også listet som en av verdens 10 største bilmerker.
SPRANG I EKSPORT OG GLOBALISERING
BYD opplevde en betydelig vekst i eksport og global tilstedeværelse i 2023. Med stor internasjonal satsing de siste årene oppnådde de 242.765 eksportsalg i 2023 – en økning på 334,2 % fra 2022. 
Med fokus på teknologisk innovasjon og forpliktelse til å tilby miljøvennlige og effektive mobilitetsløsninger, kombinert med støtte fra globale partnere, har BYD sin teknologi og produkter fått anerkjennelse fra forbrukere verden over.
BYD er kjent for å være en pioneer innen batteriteknologi og utvikling av elektrifiserte kjøretøy, og har stått i front for det grønne skiftet helt siden 2003. Selskapet uttaler at deres nyskapende teknologier, som blant annet det ultrasikre Blade-batteriet, har vært avgjørende for suksessen.
MODELLRUSH I 2024
I Norge fortsetter BYD sin suksess, og i dag ruller opp mot seks tusen BYD-er på norske veier. Norge har siden 2021 vært et nøkkelland for BYD sin europeiske satsing, og salgssjef i BYD Norge, Simen Wøien Christensen, forteller at de kommer til å lansere flere modeller for det norske markedet i 2024.
– Nå er vi klare for å ta fatt på 2024. I år kommer vi til å lansere en offensiv modellplan, og norske forbrukere kan glede seg til flere markedstilpassede biler. Vårt mål er å kapre markedsandeler ved å imøtekomme de norske forbrukernes behov og preferanser. Vi tror de kommende modellene kan bidra til at flere har mulighet til å velge nybil med høy kvalitet til fornuftige priser. Vi gleder oss til å dele mer rundt dette, sier Christensen. 
NYHETER
BYD ER OFFISIELL SPONSOR FOR FOTBALL-EM FOR MENN, TYSKLAND 2024

Nå har vi laget en helt ny informasjonsside om din BYD! Kommer det en ny OTA eller andre nye funksjoner, så oppdaterer vi fortløpende. Sjekk ut mer under BYD INFO!

Hopp rett ned til innholdet
Verified by ExactMetrics