Din merkeforhandler av Suzuki, BYD og Isuzu

FASADE

VELKOMMEN TIL TØNSBERG AUTO

TØNSBERG AUTO BLE STIFTET 15.AUGUST 2000.

Vi åpnet dørene for bilsalg og verkstedtjenester 1.november samme år. Kurt Abrahamsen og Erik Andersen startet det hele sammen på Kilen Industriområdet i Tønsberg.

I 2007 flyttet vi fra Kilen, til et nytt bygg på Sem – og her er vi i dag.

I DAG ER VI MERKEFORHANDLER AV SUZUKI, ISUZU OG BYD

Vi startet som merkeforhandler av Suzuki, etterfulgt av Isuzu.

I 2009 startet vi med Fiat, før den italienske øyestenen Alfa Romeo majesterte lokalene våre i 2010.

I 2022 sluttet vi med bilsalg av Fiat og Alfa Romeo.

Vi er fortsatt servicepunkt for deg med Fiat Professional varebil/bobil slik at vi alltid har tilgang på originale deler, og vi har garantiansvaret de første 2 årene. 

Vi er en veletablert, frittstående merkebilforhandler i Tønsberg, med verksted, oppretteravdeling og bilklargjøringshall. 

Vi er 16 ansatte i Team Tønsberg Auto som holder hjulene til kundene våre (evnt bilene) i gang hver eneste dag. Vi har kunder i alle aldre, og familier i flere generasjoner. Vi er et selskap med sunn økonomi, og vi strekker oss langt for å holde på tradisjonene. Hos oss kan du føle deg som hjemme – kaffen, kakaoen og mineralvannet står klart! 🙂

Erik Andersen er hovedeieren av Tønsberg Auto, og er også daglig leder og bilselger, med røtter som bilmekaniker. 

I logoen vår har vi Slottsfjellet, som er Tønsberg sitt kjente landemerke. Den røde sola symboliserer det japanske flagget (Suzuki). Skrifttypen på bokstavene er en blanding av nåtiden og oldtiden. Kan du gjette hvorfor fargene er i rødt, hvitt og blått? 


Ønsker du at vi kontakter deg?

TA KONTAKT

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.