Meny Lukk
FASADE

VELKOMMEN TIL TØNSBERG AUTO

Vi er godt etablert, frittstående merkebilforhandler i Tønsberg, med verksted, oppretteravdeling og bilklargjøringshall. 
Vi er 16 ansatte i Team Tønsberg Auto som holder hjulene til kundene våre (evnt bilene ;)) i gang hver eneste dag. Vi har kunder i alle aldre, og familier i flere generasjoner. Vi er et selskap med sunn økonomi, og vi strekker oss langt for å holde på tradisjonene. 
Hos oss kan du føle deg som hjemme – kaffen og kakaoen står klar! 🙂

 

EIERSKAP/LEDELSE

Erik Andersen er hovedeieren av Tønsberg Auto, og er også daglig leder og bilselger, og med røtter som bilmekaniker.
Kurt Abrahamsen har fortsatt en liten del av firmaet han var med å starte, men nyter sine dager som pensjonist.

SUZUKI KOM TIL TØNSBERG

Høsten 1983 ble Suzuki introdusert her i Tønsberg, hos Knarberg Auto. Da hadde Kurt jobbet der som bilselger et par år, og Erik hadde nettopp startet sin yrkeskarriere som bilmekaniker den sommeren. Hopper vi et 10-år tilbake, nærmere bestemt 1971, finner vi Gunnar Thoresen på gulvet som læregutt i samme bedrift! Der jobba han til 1988 før han startet for seg selv.
FUNFACT: Gunnar fikk jobb som kundemottager i Tønsberg Auto i 2010, og ble dermed gjenforent med sine tidligere kolleger fra Knarberg Auto.

TØNSBERG AUTO BLE STIFTET

Knarberg Auto ble kjøpt opp av en annen forhandler i 2000, men samme år startet Kurt og Erik opp sammen igjen. De kalte det nye firmaet selvsagt: Tønsberg Auto!

Dørene for bilsalg og verkstedtjenester ble åpnet 1.november samme år. 
Tønsberg Auto startet først i lokaler på Kilen Industriområdet i Tønsberg.
I 2007 flyttet vi fra Kilen, til et nytt bygg på Sem – og her er vi i dag.

VI ER MERKEFORHANDLER AV SUZUKI, ISUZU OG BYD

Vi startet som merkeforhandler av Suzuki, etterfulgt av Isuzu.
• I 2009 startet vi med Fiat, før den italienske øyestenen Alfa Romeo majesterte lokalene våre i 2010.
• I 2021 rullet BYD sine første biler på veien for salg. Vi er din total-leverandør av alle variantene BYD leverer her i Norge.
• I 2022 sluttet vi med bilsalg av Fiat og Alfa Romeo da dette ble kjøpt av Bertel O Steen.
Vi er fortsatt servicepunkt for deg med Fiat Professional varebil/bobil slik at vi alltid har tilgang på originale deler, og vi har garantiansvaret de første 2 årene. 
I logoen vår har vi Slottsfjellet, som er Tønsberg sitt kjente landemerke. Den røde sola symboliserer det japanske flagget (Suzuki). Skrifttypen på bokstavene er en blanding av nåtiden og oldtiden. Kan du gjette hvorfor fargene er i rødt, hvitt og blått? Trykk på bildet så kan du lese svaret.
Hopp rett ned til innholdet
Verified by ExactMetrics