Meny Lukk

VERKSTED

VEDLIKEHOLD

Bilen din trenger vedlikehold for å være driftssikker, og for at garantien skal være gjeldende. Vi har 6 dyktige mekanikere, som har lang og allsidig erfaring, og alle med fagbrev i bilfaget. De står klare til å utføre både det tekniske og det mekaniske med bilen din.

 

SKADE

Har du fått skade på bilen din? Vi hjelper deg med det også! 🙂
Er bilen din kjørbar kan du komme til oss på drop-in, så takserer vi skaden mens du venter. Husk at du alltid må kontakte forsikringsselskapet ditt for å få skadenr før skaden blir reparert. 

FIAT PROFESSIONAL

Vi har bobilverksted for alle bobilmerker, og vi er merkeverksted for Fiat Professional. Det betyr at vi både har originale deler og den riktige oljen bobilen din trenger ihht fabrikk-garantien. Det betyr også at vi har garantiansvaret de 2 første årene. Har du fått brev fra importøren om at det må utføres en kampanje (fabrikk-garanti), kan dette selvsagt utføres hos oss. 
Vår lange erfaring med Fiat og bobiler kommer deg som kunde til gode. 

Norsk Bobilforening

Vi tilbyr medlemmer av Norsk Bobilforening 10% rabatt på våre verkstedtjenester på bobilen. Ta kontakt med oss for å sette opp time.

Bobilenes servicekjede

Vi er medlem av Bobilenes servicekjede, og står klare for å hjelpe deg med din bobil. Vi tilbyr også tilbehør som dekk, hengerfeste, ekstralys, batterier og multimedia.
LES MER
Hopp rett ned til innholdet
Verified by ExactMetrics