Din merkeforhandler av Suzuki, BYD og Isuzu

Hjemmeside banner 600 x 200mm (1)

Regjeringen har besluttet å øke avgiften på plug-in hybrider med 42.000 kr fra nyttår. Nå bør du derfor gripe mulighet til å kjøpe deg en Suzuki Across med de laveste prisene vi kan tilby.  


Har du ikke prøvekjørt den enda? Da er det på tide! 🙂 

Suzuki Across er en utrolig god bil å kjøre! Den ligger godt på veien, du kommer deg fort opp i fart, og deilige kjørekomfort skal du leite lenge etter. Rett og slett en nytelse å kjøre! Ikke minst – den ser veldig fresh ut også! Og du – VG trillet terningen til 6 i duellene mellom Suzuki Across og tilsvarende biler i samme segment! 

Kontakt oss i dag for prøvekjøring!

Plug-in hybrid

Plug-in hybrid-systemet i ACROSS 4×4 gir enestående økonomisk kjøring og en behagelig akselerasjon, med et CO2-utslipp på kun 22g/km*2.

I kjernen av plug-in hybrid-systemet er det to kraftige elektrisk motorer som gir et kraftig dreiemoment i lav hastighet, kombinert med en sterk 2,5 liters motor for rask akselerasjon for høyere hastigheter.

Plug-in hybrid-systemet er utstyrt med fire moduser: standarden EV-modus, auto EV/HV-modus, HV-modus og batteriladnings-modus. Sjåføren kan selv velge hvilken modus man ønsker å benytte, avhengig av kjøreforhold og batterinivå. I EV-modus vil kjøretøyet kun drives av den elektriske motoren, selv ved full akselerasjon. I EV/HV-modus vil motoren bidra når det for eksempel skal akselereres. I batteriladnings-modus vil motoren ta over og lade batteriet.

Avansert 4x4

Den sporty og robuste SUV-en er utstyrt med Suzukis E-Four Electronic-system.

Dette firehjulsdrift-systemet gir sjåføren god håndtering og kontroll på glatte underlag.

– Det er en grunn til at Suzuki sier vi er skapt for norske forhold. Dette systemet gir en forbedret stabilitet, enten det er på snødekte veier i desember eller sleipe svinger en vårdag i april.

Det er også viktig å nevne at E-Four ikke går på bekostning av drivstoffbruket, forteller Havre.

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. ACROSS 4×4 er Suzukien med flest sikkerhetsfunksjoner til nå og bilen har blant annet:
 
Adaptive Cruise Control (ACC):
Adaptive Cruise Control sørger for at du kjører i en gitt hastighet og tilpasser avstanden til bilen foran. Fartsbegrensningen sørger for at du ikke overstiger hastigheten du har satt.
 
Filvarsler
Ved hastighet på 60 km/t eller mer blir veibanen gjenkjent via frontrutekameraet. Når det er fare for at bilen vil forlate veibanen vil systemet automatisk sørge for at rattet vibrerer og rette førerens oppmerksomhet mot veien.
Stone wall closeup background photo texture

Priser og fullstendig utstyrsliste

Frakt og klargjøringskostnader tilkommer

Farger

Spesialfarger

Garanti

For et trygt og pålitelig bilhold, selges alle Suzuki med 5 år/100.000 km garanti, avhengig av hva som inntreffer først. I tillegg leveres bilen med 12 års rustgaranti og 5 års lakkgaranti.

Alle biler er understellsbehandlet med Mercasol i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse.

12 år rustgaranti

5 år lakkgaranti

5 år / 100.000 km nybilgaranti

Ønsker du at vi kontakter deg?

Vi vil gjerne snakke med deg!

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre selgere ta kontakt med deg.

Vi er her for deg!

Om du ønsker å kjøpe, eller bare få mer informasjon – så er vi her. Vår jobb er å følge deg og ditt bilhold, fra innkjøp til innbytte. Har du spørsmål underveis, eller behov for vedlikehold av bilen står vi klare for å ta deg imot.