Suzuki

Vi er merkeforhandler for Suzuki

Vi har Suzuki på lager for rask levering!

De har alle AllGrip firehjulstrekksystem som er perfekt for norske forhold.

Suzuki Vitara

FIREHJULSTREKK

BENSIN 112/140 HK

AUTOMAT TILGJENGELIG

Kjempesuksessen Vitara 4×4 kommer med nye avgiftsgunstige og sportslige 112HK og 140HK Boosterjet Turbo bensinmotorer. De nye kraftfulle turbomotorene gir deg fantastiske kjøreegenskaper i kombinasjon med lavt forbruk!

SUZUKI S-CROSS SUV

FIREHJULSTREKK

BENSIN 140 HK TURBO

AUTOMAT TILGJENGELIG

En helt ny Suzuki S-Cross med ny og sterkere turbomotor på hele 140hk. Nye S-Cross SUV 4×4 er høyere, bredere og har den helt nye BoosterJet turbo bensinmotoren. S-Cross SUV 4×4 har også hele 440 liter bagasjerom, som er klassens største. Firehjulstrekk er standard, og utstyrsnivået svært høyt.

Suzuki Ignis

FIREHJULSTREKK

SMART HYBRID

MYE UTSTYR

Ignis er en helt nyskapende kompakt SUV og er Suzukis første hybridbil. Med et tøft, høyreist og ikonisk design, er plassen er utnyttet maksimalt! Ignis er en avgiftsvinner med lavt forbruk og utslipp, noe som gjør den til Norges rimeligste firehjulstrekker!

SUZUKI SWIFT

FIREHJULSTREKK

SMART HYBRID

MYE UTSTYR

Swift er en av Norges mest solgte småbiler og den nye modellen kommer med en hybridmotor som sørger for enda lavere forbruk og CO2-utslipp. Dette gjør nye Swift til en avgiftsvinner. Firehjulstrekk er en selvfølge og modellen lanseres med en rekke nyheter som bl.a. filvarsling, Adaptiv Cruise Control, ryggekamera og DAB+ radio. Med tøft design, gode kjøreegenskaper og firehjulstrekk er nye Swift som skapt for norske forhold!

Bestill prøvekjøring idag!

Vi kontakter deg på telefon.