Din merkeforhandler av Suzuki, BYD og Isuzu

BYD HAN 4X4

       4.990,- PR. MND              KR 0,- I FORSKUDD

Sikre deg leasingtilbud på BYD Han!

  • BYD Han for kun 4.990,-  pr. mnd.
  • 0,- i forskudd
  • Vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.
  • Gjelder et begrenset antall biler.

Vilkår: 48 mnd./10.000 km pr. år. Din forskuddsleie: kr. 0,- (170.300,- inkl. mva. dekkes av BYD) Etablering: 4.995,- Flytende rente 6,40%. Kundekostnad inkl. etablering kr. 244.515,-.

I tillegg kommer frakt, årsavgift og forsikring

iF Design Award Winner

Designet er sporty, luksuriøst og dristig fra alle vinkler, noe som sikret seier i designprisen iF Design Award.

Interiør

På innsiden kommer BYD Han med et romslig og stilig interiør, som oser luksus- og kvalitetsfølelse. Interiøret består blant annet av flere skjermer – inkludert en 15,6″ hovedskjerm til infotainmentsystemet.

Bilen leveres med eksklusive, premium skinnseter med 8-veisjusterbart førersete med memoryfunksjon, og 4-veisjusterbart passasjersete. Setene er både ventilerte og oppvarmede.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys i kupeen.

Elegant og luksuriøst interiør.

  • Panorama soltak
  • Touchscreen 15,6″
  • Premium skinnseter

Touchscreen

Midtkonsollen har en 15,6-tommers multimedia berøringsskjerm for å gjøre kjøringen til en enklere og behageligere opplevelse.

12 høyttalere

Nyt eksepsjonell lydkvalitet fra det verdenskjente Dynaudio – surroundlydsystemet, konstruert og innstilt i Danmark, som kommer fra 12 HiFi-klassehøyttalere. 

Atmosfærelys

Atmosfærelysene i bilen endrer farge ved bevegelse.

Varmepumpesystem

Et avansert ‘energisparende’ varmepumpesystem er standardutstyr. Systemet er energibesparende og designet for å utnytte energien som blir til overs fra miljøet, drivlinjen, kupeen og til og med batteriene. Dette øker effektiviteten, enten det er oppvarming eller kjøling, noe som sparer mye energi.

Farger

Mørkebrunt interiør

Dersom du velger blå, rød eller grå eksteriørfarge på bilen, leveres den med mørkebrunt interiør med treverk.

Lysebrunt interiør

Dersom du velger svart eller hvit eksteriørfarge på bilen, leveres den med lysebrunt interiør med karbondetaljer.

KRAFT TIL Å IMPONERE

Den spreke sedanen har to elektriske motorer, og den kombinerte kraften i motorene leverer totalt 516 hestekrefter med en akselerasjonsfart fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder. Den elektriske firehjulsdriften fungerer i sanntid, og gir suveren trekkraft under alle værforhold. Len deg tilbake og kjenn adrenalinet kicke inn!

Blade batteri

BYD har vært en pioneer innen utvikling av batteriteknologi i mer enn 27 år. BYD Han leveres med BYD sitt innovative Blade-batteri, som regnes for å være et av bransjens sikreste elbil-batterier. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier.

SIKKERHET

BYD Han er spekket med utstyr som bidrar til en bedre kjøreopplevelse. Den kommer blant annet med 360 graders kamera, Head up-display, parkeringssensor foran og bak, panorama soltak, trådløs mobillader og oppvarmet skinnratt.

Sikkerheten til deg og dine er også godt ivaretatt i BYD Han. Sedanen kommer blant annet med Adaptive Cruise Control, filvarsling, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling og automatisk nødbrems.

REKKEVIDDE OG FORBRUK

BYD Han leveres med en imponerende rekkevidde på 521-662 km (WLTP kombinert/urban). Kombinasjonen av lang rekkevidde og firehjulstrekk gjør BYD Han til en godt egnet bil for både by, bygd og fjellet!

*Rekkevidden påvirkes av flere faktorer som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP kombinert og urban.

BATTERI OG LADING

BYD Han kommer med BYD sitt egenutviklede Blade-batteri som standard, som regnes for å være et av bransjens sikreste batterier.

Batteriet har en batterikapasitet på 85,4 kWh. BYD Han tar 7 kW på AC-lading, og 120 kW på DC-lading. Varmepumpe er standard.

Fyll inn skjemaet under så tar vi kontakt

BYD Han kan forhåndsbestilles hos oss. Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt – enten du ønsker å bli holdt oppdatert eller om du ønsker å forhåndsbestille.

Kontakt meg - BYD Han

Vi vil gjerne snakke med deg!

Fyll ut skjemaet, så vil en av våre selgere ta kontakt med deg.

Vi er her for deg!

Om du ønsker å kjøpe, eller bare få mer informasjon – så er vi her. Vår jobb er å følge deg og ditt bilhold, fra innkjøp til innbytte. Har du spørsmål underveis eller behov for vedlikehold av bilen står vi klare for å ta deg imot.