Meny Lukk

ISUZU D-MAX AT37

Arctic Trucks, med sin lange historie med å bygge om Isuzu D-MAX, har allerede stor suksess med D-MAX AT33 og AT35 i sin portefølje.
Nå introduserer de en ny storebror - Isuzu D-MAX AT37.
I Arctic Trucks Norge sine lokaler i Solbergelva ble Isuzu D-MAX AT37 denne uken vist frem for første gang – en fullkommen terrengbil, skreddersydd for de mest ekstreme forholdene.
Den omfattende ombyggingen inkluderer ombygning til 37-tommers dekk, som gir kjøretøyet ekstra bakkeklaring og stabilitet. For å tilpasse de store hjulene gjennomgår bilen omfattende karosseriarbeid, som sikrer optimal ytelse i alle situasjoner. Ved å bytte til lavere giring i akslingene som gir tilsvarende original slutt-utveksling, og resultatet er en bil som opprettholder optimal akselerasjon og trekkraft selv under de tøffeste forholdene.
Med Arctic Trucks’ omfattende erfaring i å tilpasse kjøretøy for krevende miljøer, har Isuzu D-MAX AT37 blitt optimalisert for å håndtere de mest utfordrende terrengene.
-Det har vært stor etterspørsel etter en AT37-ombygning fra markedet. Etter to år med planlegging, utvikling og testing, har vi endelig lansert AT37. Vi har måttet utvikle helt ny utveksling i akslingene på AT37. Ved å bytte til lavere giring i akslingene som gir tilsvarende original slutt-utveksling, og resultatet er en bil som opprettholder optimal akselerasjon og trekkraft.
Designet er like imponerende som ytelsen. Med markante hjulbuer og robuste detaljer, skiller Isuzu D-MAX AT37 seg ut i mengden.
Med en AT-ombygging som denne, vil du kunne utfordre bilen din i noe av det mest krevende terreng. Store hjul gir deg bedre komfort og fremkommelighet du ikke ante var mulig med en bil. Denne ombygningen er for de som søker kjøreopplevelser i ekstreme forhold, sier Ørn Thomsen, styreleder hos Arctic Trucks Norge.
Steinar Dokken er salgssjef i Isuzu Norge, og forteller om stor interesse for den nye ombygningen.
– Isuzu Norge og Arctic Trucks har hatt et godt samarbeid siden 2012, og både vi og forhandlerne er glade for å endelig lansere AT37. Det har vært stor etterspørsel etter lansering, og det er allerede kommet flere bestillinger, sier Dokken.
Arctic Trucks og Isuzu Norge har til sammen levert ut over 1100 ombygde Isuzu D-MAX. Arctic Trucks Norge er en av landets største leverandører av ombygninger og utstyr til firehjulsdrevne biler.
isuzu at37 panserbeskyttelse

AT37 PANSERBESKYTTER

Kr 2.781
  • UNNGÅ STEINSPRUT I LAKKEN
  • HOLDER FRONTRUTEN LENGER REN
Isuzu-DMax-AT37_23-menypunkt-600x293

AT37 OMBYGGING

Kr 311.000,-
  • KONFIGURÈR DIN OMBYGGING
Isuzu at37 vindavvisere

AT37 VINDUSAVVISERE

Kr 2.083
  • KOMFORTABEL UNDER KJØRING
  • MER STYLET UTSEENDE

STYLE DIN NESTE ISUZU D-MAX

Isuzu i seg selv er et fantastisk verktøy på veien. Bygg den om og gi den en personlig stil som passer deg og dine behov.

Vi har god erfaring med hva man 'bør' ha med, og hvilke alternativer som finnes til deg.

Hopp rett ned til innholdet
Verified by ExactMetrics