Meny Lukk

KOMMER TIL NORGE I 2025 ISUZU D-MAX ELEKTRISK

ISUZU D-MAX kommer i elektrisk utgave. Norge første land ut!

Isuzu viser neste uke frem Isuzu D-MAX BEV – merkets første elektriske kjøretøy. Lanseringen av D-MAX BEV representerer en milepæl for nyttekjøretøyprodusenten. De kunngjør samtidig at Norge blir det første landet i verden til å lansere den elektriske pickupen i løpet av 2025.

Den elektriske versjonen av Isuzu D-MAX blir avduket under anerkjente Bangkok International Motor Show, som finner sted fra 27. mars til 7. april. Isuzu har tidligere bekreftet at de har en elektrisk pickup på trappene, men dette er første gang den vises frem til offentligheten. Dette er en milepæl for Isuzu, og markerer et betydelig skritt for Isuzu mot å tilby kundene innovative og miljøvennlige transportløsninger.

Isuzu D-MAX BEV er utviklet for å imøtekomme et bredt spekter av behov både for kommersielle kjøretøy og personbiler, samtidig som den opprettholder de høye spesifikasjonene og ytelsene Isuzu D-MAX er kjent for.

Med en imponerende nyttelast på 1 tonn og hengervekt på 3,5 tonn, beholder elektriske D-MAX egenskapene som forventes av en robust pickup. Disse imponerende ytelsene oppnås gjennom anvendelse av avanserte elektriske motorer og en solid ramme- og karosserikonstruksjon, som sikrer at D-MAX BEV kan matche den eksisterende dieselversjonen.

Firehjulstrekksystemet, utstyrt med nyutviklede e-aksler både foran og bak, gir utmerket fremdrift på krevende terreng og en jevn akselerasjonsfølelse som er karakteristisk for elektriske kjøretøy. Samtidig reduseres støy og vibrasjoner, noe som bidrar til en mer behagelig kjøreopplevelse.

Kommer først til Norge

Isuzu har valgt Norge som det første land i verden for lanseringen av D-MAX BEV, som et resultat av landets fremtredende posisjon innen elektrifisering av transportsektoren. Den elektriske pickupen vil i første omgang introduseres på det europeiske markedet, og deretter gradvis rulles ut iblant annet Australia og Thailand.

– Isuzu D-MAX har vært en foretrukket arbeidsbil for mange i flere år, og vi ser frem til å introdusere en elektrisk utgave til norske kunder i 2025, sier Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge.

Han forteller at årsaken til at den først lanseres for det norske markedet, er at Isuzu Norge har spilt en aktiv rolle i utviklingen av den elektriske pickupen.
 
– Representanter fra fabrikken har ved flere anledninger besøkt Norge for å lære om det elektriske markedet i Norge og Europa. I tillegg har fabrikken gjennomført en rekke tester på norske veier, både på sommer- og vinterføre. Dette har bidratt til å sikre at den oppfyller Isuzu sine høye standarder for kvalitet, ytelse og pålitelighet, selv under krevende kjøreforhold, sier Dokken.

Med Isuzu D-MAX BEV bringer Isuzu et produkt til markedet som ikke bare møter kundenes krav til pålitelighet og ytelse, men også deres forventninger om å redusere miljøpåvirkningen. Dette elektriske kjøretøyet representerer en overgang til et mer bærekraftig transportsystem og støtter Isuzus forpliktelse til å redusere karbonavtrykket.

Mer informasjon om Isuzu D-MAX BEV kommer på et senere tidspunkt.

SPESIFIKASJONER 
KjøresystemAWD 
BatteritypeLithium-ion
Batterikapasitet66,9 kWt
Maks. effekt130kW (Front Motor 40kW /Rear Motor 90kW)
Maks. dreiemoment325N.m (Front Motor 108N.m /Rear Motor 217N.m)
Maks. hastighetOver 130 km/t
Maks. nyttelast1.000 kg. 
Maks. hengervekt3.500 kg.

VI ER DIN LOKALE ISUZU-FORHANDLER I TØNSBERG

Hopp rett ned til innholdet
Verified by ExactMetrics