Meny Lukk
SUZUKI

VITARA FULLHYBRID 4X4

Leveres nå som fullhybrid som gjør den drivstoff-effektiv og mer miljøvennlig enn noen gang

Ikke helt klar for helELektrisk?

I din Suzuki Vitara slipper du å bekymre deg for rekkeviddeangsten. Med en bensintank på 47 liter,  kan du være sikker på at du kommer frem - helt uten prosent-regning.

 

Opplev Vitara 4x4 Fullhybrid

Nå kommer den populære firehjulstrekkeren Vitara som fullhybrid! Den høyrereiste SUV-en er ikke dermed bare mer drivstoffeffektiv – de gir også ut mindre utslipp og er mer miljøvennlig.

Bilen leveres med fantastiske kjøreegenskaper som alltid er forberedt for maksimalt grep. Vitara 4×4 Fullhybrid leveres med firehjulstrekk og automatgir som standard, og 1.200 kg hengervekt.

Fullhybridteknologi

Vitara 4×4 Fullhybrid kommer med Suzuki sitt eget fullhybridsystem. Bilen drives av to kjøresystemer – en ny, 1,5 liters firesylindret bensinmotor som suppleres Motor Generator Unit (MGU) elektrisk motor som totalt gir en effekt på 116 hk.

Sammen utgjør disse en drivstoffvennlig, effektiv, men samtidig kraftfull SUV. Det nye fullhybrid-systemet gjør at bilen kan kjøre på helelektrisk kraft ved igangsetting og ved lavere hastigheter, i tillegg til at hybridmotoren bidrar ved gasspådrag.

Interiør

Vitara 4×4 Fullhybrid byr på et stilfullt interiør som kombinerer komfort og teknologi.

Sikkerhet

Suzuki har noen av markedets sikreste biler. Vitara 4×4 Fullhybrid er fullspekket med sikkerhetsfunksjoner, og har selvfølgelig 5 stjerner i EuroNCAP.

Priser og fullstendig utstyrsliste

Frakt og klargjøringskostnader tilkommer
Hopp rett ned til innholdet
Verified by ExactMetrics