Meny Lukk

SIKKERHET

BYD Dolphin er mye mer enn bare lekker å se på. På innsiden finner man et av av førerassistent- og sikkerhetssystemer som bidrar til en trygg reise.

Sikkerhet er en høy prioritet i BYD Dolphin, og er derfor utstyrt med avanserte sikkerhetssystemer for å beskytte både føreren og passasjerene. Med sin innovative teknologi og robuste design er BYD Dolphin designet for å møte de høyeste sikkerhetsstandardene.

En av nøkkelfunksjonene i BYD Dolphin er de omfattende førerassistansesystemer, som blant annet består av Adaptiv Cruise Control, blindsoneovervåking, filskiftevarsler og automatisk nødbremsing. Disse systemene hjelper føreren med å opprettholde full kontroll over bilen og redusere risikoen for ulykker.

I tillegg er BYD Dolphin utstyrt med avansert kollisjonsbeskyttelse, inkludert kollisjonsputer og kollisjonsenergiabsorberende materialer, som bidrar til å minimere skader i tilfelle en ulykke.

BYD Dolphin er også utstyrt med en omfattende sikkerhetspakke som inkluderer antispinnkontroll, stabilitetskontroll, bakkestartassistent for å nevne noe. Disse systemene arbeider sammen for å gi en trygg og stabil kjøreopplevelse under alle forhold.

Hopp rett ned til innholdet
Verified by ExactMetrics