Meny Lukk

FOTBALL-EM 2024

BYD Blir Sponsor

14.juni - 14.juli

Samhold
Fair Play
Miljøbevissthet

Grønnere fremtid

BYD har inngått en eksklusiv avtale om å bli offisiell sponsor for UEFA 2024™ Fotball-EM.

UEFA 2024™ Fotball-EM vil finne sted i Tyskland på tvers av ti fotballstadioner fra 14. juni til 14. juli, og vil samle tusenvis av mennesker fra hele Europa.

BYD annonserer nå at de har signert avtale med UEFA om å bli offisiell sponsor og partner for mesterskapet. Dette er første gang UEFA inngår en sponsoravtale med en produsent av elektrifiserte kjøretøy.

-Vi er stolte av å være en del av UEFA 2024 Fotball-EM – et arrangement som ikke bare feirer sportens ånd, men også gir oss muligheten til å vise frem vårt engasjement for bærekraft og innovasjon. Dette partnerskapet er en mulighet for oss til å nå ut til et globalt publikum og dele vår visjon om en grønnere fremtid, sier Michael Shu, administrerende direktør i BYD Europe

Sponsoravtalen styrker BYD sitt engasjement for sport og bærekraft, og vil plassere merket i frontlinjen av et av verdens mest prestisjefylte og største idrettsarrangementer. Som en pioner innen bærekraftig teknologi er BYD forpliktet til å levere innovative løsninger for en grønnere fremtid. Gjennom partnerskapet med UEFA 2024™ Fotball-EM, vil BYD være med på å fremme verdier som samhold, fair play og miljøbevissthet.

-Vi er svært glade for å ønske BYD velkommen som en pioner innen sitt felt, med en 29-årig erfaring innen avansert batteriteknologi. BYD har et rykte for global innovasjon innen elektrifiserte kjøretøy og er verdens største elbilselskap. Deres partnerskap med UEFA EURO 2024™ harmonerer perfekt med UEFA sin visjon om å fremme et grønnere og mer bærekraftig mesterskap ved å kombinere fotballens spenning med UEFAs forpliktelse til miljøansvar, sier Guy-Laurent Epstein, markedsdirektør i UEFA.

Hopp rett ned til innholdet
Verified by ExactMetrics